Hramul bisericii noastre

Viața parohiei Noiembrie 9, 2016

În fiecare an, ziua de 8 noiembrie reprezintă un moment special pentru parohia noastră; sărbătoarea Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil nu este doar un moment în care îi serbăm pe acești doi arhangheli, ci este și cel de-al doilea hram al parohiei. Și în acest an am săvârșit slujba Vecerniei unită cu Litia luni seara, iar a doua zi dimineața Utrenia, acatistul Sfinților Arhangheli și Sfânta Liturghie. La finalul Liturghiei s-a oficiat parastasul pentru toți ctitorii, donatorii, ostenitorii, binefăcătorii, studenții și profesorii care nu mai sunt printre noi. 

Dintre cei care au fost prezenți dorim să amintim pe Părintele Protopop Toma Gradinaciuc, Arhidiaconul Bartolomeu de la Arhiepiscopia Tomisului și Constanței, domnul primar al Iașului Mihai Chirica, domnul rector al Univ. Gh. Asachi, Dan Cașcaval, președintele Senatului UAIC, Ovidiu Gabriel Iancu și alți apropiați ai parohiei. 

Dorim să mulțumim tuturor celor care au fost prezenți, clerici și credincioși și celor care s-au implicat în diferite forme la organizarea hramului nostru. Ne rugăm bunului Dumnezeu și Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil să răsplătească efortul și iubirea arătată față de Biserică.