Sfântă Liturghie pentru studenți

Viața parohiei Octombrie 3, 2016
În Sfânta Scriptură, în cartea Pildele lui Solomon, capitolul 1, versetul 7 scrie: ˝Frica de Dumnezeu este începutul înțelepciunii˝. Frica de Dumnezeu înseamnă preocuparea de a nu greși iubirii arătate de  Dumnezeu  către noi, încercarea de a avea o viață curată, împlinind poruncile date de către Mântuitorul nostru Iisus Hristos. Puterea de a face acest lucru o luăm din jertfa lui Hristos care este săvârșită în cadrul fiecărei Sfinte Liturghii.  

Datorită acestui lucru, cu ocazia începutului noului an universitar, la parohia noastra se va săvârși Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie și în timpul săptămânii, în fiecare miercuri dimineața, începând cu ora 7. În cadrul Liturghiei ne vom ruga în mod special pentru luminarea minții, reușita la examene și împlinirea tuturor cererilor bune ale elevilor, studenților, profesorilor și ostenitorilor campusului.

Astfel, ne dorim ca o zi din săptămână voi, studenții în mod special, să aveți posibilitatea de a participa mai întâi la Sfânta  Liturghie, apoi să vă continuați programul la facultate. Vă dorim mult succes și vă așteptăm să veniți și să vă împărtășiți din roadele participării la Sfânta Liturghie.